Cuplul cu 16 copii şi 100 de nepoţi - FOTO

Un cuplu are o sută de nepoţi, de la cei şaisprezece copii ai familiei.

637 afișări
Imaginea articolului Cuplul cu 16 copii şi 100 de nepoţi - FOTO

Cuplul cu 16 copii şi 100 de nepoţi (Imagine: Shutterstock)

Canadienii Viktor şi Aneta Urich au sărbătorit recent naşterea nepotului cu numărul 100, după ce nora lor Tatjiana a născut un băiat, scrie dailymail.co.uk.

Tatjana este căsătorită cu Heinrich Urich, cel mai mare dintre cei 16 copii ai cuplului Viktor şi Aneta, care au 16 copii. La rândul lor, Tatjiana şi Heinrich au devenit părinţii a 9 copii în 13 ani.

"Suntem fericiţi. Aşteptam acest moment şi vrem să facem o petrecere în biserică cu toată familia", a declarat bunicul Viktor.

Viktor Urich s-a născut în Rusia şi a locuit în Germania, iar în prezent locuieşte în Canada, alături de soţia sa Aneta. Cei doi au atât de mulţi nepoţi încât în unele momente le este greu să îşi amintească numele tuturor.

"Jumătate dintre nepoţi au nume canadiene, iar cealaltă jumătate nume ruseşti, ceea ce poate crea confuzii. Este greu pe parcursul primilor ani, însă pe măsură ce copiii cresc, ne este mai uşor să ne amintim numele lor", a declarat Viktor Urich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici