Cuplul Jolie-Pitt ar putea adopta încă un copil din Etiopia

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au împreună o fiică biologică, Shiloh, şi trei copii adoptaţi, Maddox, Pax Thien şi Zahara, ar putea adopta încă un copil, din Etiopia, potrivit unor surse apropiate cuplului hollywoodian, informează dailymail.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Cuplul Jolie-Pitt ar putea adopta încă un copil din Etiopia

Cuplul Jolie-Pitt ar putea adopta încă un copil din Etiopia

Deşi, recent, presa din Statele Unite a publicat câteva articole în care se arăta că cei doi actori sunt pe punctul de a se despărţi, o sursă apropiată cuplului spune că Jolie şi Pitt vor pleca în Etiopia, peste trei luni, pentru a adopta un al patrulea copil.

Sursa citată spune că prin această adopţie, Zahara, fetiţa adoptată de actori din Etiopia, în vârstă de doi ani, s-ar simţi mai conectată de restul familiei sale.

Jolie a declarat recent în cadrul unui interviu: "Vrem o familie mare. Ar putea suna nebuneşte faptul că dorim să ne construim o familie mare atât de repede, dar, dacă este să avem zece copii, ne-ar plăcea să-i creştem cât suntem tineri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici