Cuplul regal britanic, la prima apariţie oficială. Ce a purtat Kate pentru a fi din nou în centrul atenţiei - FOTO, VIDEO

Prinţul William şi soţia lui, Catherine, zâmbitori şi relaxaţi, au participat joi seară la primul lor angajament oficial, o gală de caritate organizată în grădinile palatului Kensington din Londra, la care au fost prezente multe celebrităţi.

8548 afișări
Imaginea articolului Cuplul regal britanic, la prima apariţie oficială. Ce a purtat Kate pentru a fi din nou în centrul atenţiei - FOTO, VIDEO

Cuplul regal britanic, la prima apariţie oficială. Ce a purtat Kate pentru a fi din nou în centrul atenţiei - FOTO, VIDEO (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Ducesa de Cambridge, care a purtat o rochie de seară roz pal creată de Jenny Packham, şi soţul ei, prinţul William, au fost invitaţii de onoare la gala de caritate organizată de magnatul din lumea finanţelor Arpad Busson, în beneficiul fundaţiei ARK, ce sprijină copiii din lumea întreagă.

Întâmpinaţi de Arpad Busson, tinerii căsătoriţi s-au alăturat grupului de celebrităţi, printre care se aflau artiştii Tracey Emin şi Anish Kapoor şi actorul Kevin Spacey. Invitaţii au plătit fiecare 10.000 de lire sterline (16.000 de dolari) pentru a asista la acest banchet din centrul Londrei.

William, care a purtat un costum şi un papion negru, şi Catherine au asistat la această gală în numele organizaţiei de caritate pe care prinţul o susţine alături de fratele său mai tânăr, prinţul Harry.

Dineul a avut loc sub un imens cort, amenajat special pentru această ocazie în grădinile palatului Kensington, fosta reşedinţă a mamei lui William, prinţesa Diana.

Înainte de acest dineu, invitaţii au asistat la spectacolul oferit de o trupă de artişti care a evoluat într-o piscină special amenajată pentru eveniment.

Pe 30 iunie, William şi Catherine vor efectua prima lor călătorie oficială după căsătorie. Ei vor merge mai întâi în Canada, iar apoi în Statele Unite ale Americii, în California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici