Cupluri care s-au căsătorit în secret - GALERIE FOTO

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher, Beyonce şi Jay-Z, Mariah Carey şi Nick Cannon sau Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds se numără printre cuplurile celebre care au ales să se căsătorească într-un cadru discret, departe de ochii presei.

470 afișări
Imaginea articolului Cupluri care s-au căsătorit în secret - GALERIE FOTO

Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în 2008, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în secret la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic Sacha Baron Cohen şi iubita lui, actriţa australiană Isla Fisher, s-au căsătorit, la Paris, în cadrul unei ceremonii private. Potrivit presei britanice, Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher s-au căsătorit în urmă cu o săptămână, pe 15 martie, în cadrul unei ceremonii tradiţionale evreieşti, la care au participat doar familiile şi prietenii apropiaţi ai cuplului. Cei doi actori s-au cunoscut în 2002 şi s-au logodit în urmă cu şase ani.

În presa britanică a circulat în această iarnă zvonul potrivit căruia Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher s-ar fi căsătorit pe 10 februarie, însă agenţii lor de presă au infirmat această informaţie, declarând că ei au participat pur şi simplu la o sărbătoare evreiască.

Însă de această dată, Isla Fisher, care în urmă cu doi ani a născut-o pe Olive, primul copil al cuplului, a confirmat că nunta a avut loc. Într-un e-mail trimis unor prieteni şi ajuns ulterior în presă, Isla Fisher a scris: "Am făcut-o! Ne-am căsătorit! A fost de departe cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi mi-aţi lipsit în atât de multe momente frumoase. M-am gândit mereu la voi în timpul ceremoniei, însă Sacha şi cu mine ne-am dorit o nuntă mică şi intimă".î

Bruce Willis s-a căsătorit anul trecut cu top-modelul Emma Heming în cadrul unei ceremonii private la câteva zile după ce actorul a împlinit 54 de ani. Bruce Willis şi Emma Heming au schimbat jurămintele clasice de iubire în reşedinţa lui Bruce Willis din Parrot Cay, insulele Turks şi Caicos - Caraibe. Printre invitaţi s-au numărat şi Demi Moore, fosta soţie a lui Willis, alături de actualul ei soţ, actorul Ashton Kutcher.

La o săptămână după ceremonia din Caraibe, Willis şi Heming s-au căsătorit civil în California pentru a se asigura astfel că mariajul lor va fi legal şi în Statele Unite.

Cei doi formează un cuplu din 2008. Actorul american se află la a doua căsătorie, iar Emma Heming - la primul ei mariaj.

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen s-a căsătorit anul trecut în luna februarie cu Tom Brady, unul dintre starurile din National Football League (NFL), în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la Biserica catolică din St. Monica. Mireasa a purtat o creaţie Dolce & Gabbana, iar cei trei căţeluşi ai ei au purtat hăinuţe create de aceeaşi casă de modă. Bundchen şi Brady au o relaţie din 2006.

Anul trecut în luna decembrie, Gisele Bundchen, care este cel mai bine plătit top model din lume, a născut primul ei copil, un băieţel. Tom Brady mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Anul trecut în luna februarie, actriţa mexicană Salma Hayek şi omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la primăria sectorului St. Germain din Paris.

În aprilie 2009, cei doi şi-au sărbătorit căsătoria în cadrul unei petreceri cu fast, organizată la Veneţia, la care au participat mai multe celebrităţi hollywoodiene precum Edward Norton, Woody Harrelson, Anna Wintour, Penelope Cruz şi Charlize Theron.

"Scopul meu a fost de a avea un moment de intimitate", a declarat Scarlett Johansson pentru Los Angeles Times referitor la faptul că s-a căsătorit în secret, în Canada, pe 27 septembrie 2008 cu Ryan Reynolds.

În 2008, Jessica Alba s-a căsătorit cu producătorul Cash Warren în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc în Beverly Hills. La numai trei săptămâni de la ceremonie, Alba a născut primul său copil, o fetiţă.

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi starul pop Nick Cannon s-au căsătorit în 2008 în Bahamas, după o relaţie de doar şase luni. Perechea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc la casa lui Carey din Eleuthera, la care au participat familia şi prietenii apropiaţi.

Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în 2008, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în secret pe patru aprilie, la New York, la care au fost prezenţi 40 de invitaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici