Top modelul Gisele Bundchen a născut un băieţel - GALERIE FOTO

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume, a născut primul ei copil, un băieţel, a anunţat, joi, soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady.

88 afișări
Imaginea articolului Top modelul Gisele Bundchen a născut un băieţel - GALERIE FOTO

Top modelul Gisele Bundchen a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Brady a declarat că băieţelul, al cărui nume va fi ales în zilele următoare, s-a născut marţi şi a mărturisit că el reprezintă "cea mai minunată experienţă" din viaţa sa.

Potrivit declaraţiilor fericitului tată, atât Gisele Bundchen, cât şi bebeluşul se simt foarte bine.

Top modelul brazilian Gisele Bundchen s-a căsătorit în februarie cu starul fotbalului american Tom Brady.

Acesta este primul copil al lui Gisele, în timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

Anul acesta, Gisele Bundchen s-a situat, pentru a treia oară consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut venituri de 25 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici