Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume - GALERIE FOTO

Gisele Bundchen s-a situat, pentru al treilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut venituri de 25 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009.

297 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume - GALERIE FOTO

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit top model din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Deşi este foarte bogată, top modelul brazilian, care s-a căsătorit în februarie cu starul fotbalului american Tom Brady, a fost afectată de criza economică, obţinând în anul financiar 2008 - 2009 cu 10 milioane de dolari mai puţin decât în perioada fiscală precedentă, 2007 - 2008. Top modelul în vârstă de 28 de ani are colaborări foarte fructuoase cu firme precum Versace, Dior, True Religion şi Ebel şi deţine propria linie de încălţăminte.

Pe locul al doilea în topul Forbes s-a situat Heidi Klum, care a câştigat în anul financiar 2008 - 2009 16 milioane de dolari, cu 2 milioane mai mult decât în perioada precedentă. Averea top modelului german în vârstă de 35 de ani se datorează unor contracte pentru emisiuni de televiziune, dar şi publicitare. Astfel, Klum este gazda emisiunii "Germany's Next Top Model" şi "Project Runway" şi are contract cu compania de lenjerie intimă Victoria's Secret. De asemenea, are contracte de publicitate cu firme precum Diet Coke, Volkswagen, LG, Birkenstock şi deţine propria linie de cosmetice - In An Instant.

Kate Moss se situează pe a treia poziţie în topul Forbes, cu 8,5 milioane de dolari. Top modelul britanic în vârstă de 35 de ani are succes cu linia sa de îmbrăcăminte creată pentru lanţul de magazine britanic Topshop, dar şi alte contracte publicitare bănoase.

Topul 5 al celor mai de succes top modele din lume, care nu s-a schimbat de anul trecut, este completat de Adriana Lima (8 milioane de dolari), pe locul al patrulea, şi Doutzen Kroes (6 milioane de dolari), pe locul al cincilea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici