Dakota Fanning, de la copil vedetă la stea în devenire. Cum s-a transformat în timp vedeta din Twilight Saga - GALERIE FOTO

Dakota Fanning are 18 ani, însă cariera ei la Hollywood a început la cinci ani, cu un rol episodic în ER - Spitalul de urgenţă. Ea şi-a consolidat rapid statutul de copil vedetă, cu roluri în filme celebre precum I am Sam (2001), Man on Fire (2004), War of the Worlds/Războiul Lumilor (2005) şi Charlotte's Web (2006). Fanning a devenit între timp unul dintre cele mai tinere şi promiţătoare staruri de la Hollywood, cel mai recent succes fiind rolul din Twilight Saga/Saga Amurg.

1186 afișări
Imaginea articolului Dakota Fanning, de la copil vedetă la stea în devenire. Cum s-a transformat în timp vedeta din Twilight Saga - GALERIE FOTO

Dakota Fanning (Imagine: Hepta)

În ciuda vârstei ei, Fanning a lucrat deja cu nume grele precum Steven Spielbeg, Robert de Niro, Tom Cruise sau Denzel Washington şi are la activ peste 30 de filme, informează Daily Mail.

Ea a reuşit, de asemenea, să facă faţă cu brio succesului venit rapid şi la o vârstă fragedă, evitând eşecuri în carieră precum cele ale lui Macaulay Culkin sau Lindsay Lohan.

GALERIE FOTO

Cum a reuşit să facă asta o spune chiar ea în cel mai recent interviu, acordat ediţiei britanice a revistei InStyle, care o are pe copertă.

"Cum am reuşit să-mi păstrez minţile într-o lume uneori nebună? Pentru simplu motiv că iubesc ceea ce fac, respectiv filme", susţine Dakota Fanning în InStyle.

Dakota se bucură acum de succes, ea întruchipând-o pe Jane în franciza de succes Twilight Saga/Saga Amurg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici