Dan Bălan, invitat să cânte alături de Rihanna la decernarea premiilor "Grammy" (video)

Artistul Dan Bălan, fost component al trupei O-zone, a fost invitat să cânte alături de interpreta Rihanna la ceremonia de decernare a premiilor „Grammy”, informează Jurnal de Chişinău în ediţia electronică.

239 afișări
Imaginea articolului Dan Bălan, invitat să cânte alături de Rihanna la decernarea premiilor "Grammy" (video)

Dan Bălan, invitat să cânte alături de Rihanna la decernarea premiilor "Grammy" (Imagine: Mediafax Foto)

Rihanna are 3 nominalizări la cea de-a 51-a ediţie a premiile „Grammy”, eveniment ce va ave aloc la 8 februarie.

Nominalizările artistei au fost făcute la categoriile: Best Pop Collaboration with Vocals, cu piesa “If I Never See Your Face Again” un featuring cu interpretul Maroon 5, Best Dance Recording, pentru cântecul “Disturbia” şi Best Long Form Music Video pentru “Good girl gone bad live“.

Alături de Dan Bălan, interpreta va fi susţinută şi de rapper-ul TI. Bălan a fost invitat la eveniment în calitatea de compozitor al piesei ”Live Your Life”, preluată din hitul fostei trupe O-zone „Dragostea din tei”.

Live Your Life

Dragostea din tei

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici