Dan Bittman şi-a donat salariul de consilier la Ministerul de Finanţe

Dan Bittman şi-a donat toate salariile pe care le-a primit din momentul în care a acceptat funcţia de consilier al ministrului de Finanţe unor familii aflate în dificultate.

58 afișări
Imaginea articolului Dan Bittman şi-a donat salariul de consilier la Ministerul de Finanţe

Dan Bittman şi-a donat salariul de consilier la Ministerul de Finanţe (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Deşi s-a iscat o adevărată controversă legată de Dan Bittman şi noua sa funcţie de consilier, artistul a donat toţi banii câştigaţi în primele trei luni de când lucrează la Ministerul de Finanţe.

Astfel, primul a fost pentru operaţia unui copil, în Germania, al doilea, unei fete care a intrat cu notă maximă la Conservator, la pian, în Italia - mama ei suferind de un handicap şi neputând s-o întreţină -, iar al treilea, unor fraţi care învaţă bine, orfani de părinţi, crescuţi de o mătuşă, şi ea bolnavă de cancer.

"Am fost acuzat, atunci când am acceptat să fiu consilierul personal al ministrului Vlădescu, că n-am ce căuta în acel loc, că în felul ăsta se duc pe apa sâmbetei banii contribuabililor etc. De aceea m-am gândit să le dau un exemplu celor care judecă înainte să cunoască adevărul şi să sprijin cum pot oameni aflaţi în situaţii deosebite, arătând în felul acesta cum poţi să ajuţi, dacă şi vrei cu adevărat să o faci", declară artistul.

Lucrurile nu se vor opri însă aici, deoarece Dan Bittman va dona, ca şi până în prezent, toate salariile pe care le va primi atât timp cât va fi în funcţia de consilier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici