Daniel Craig, cea mai dorită vedetă masculină în rândul comunităţii homosexuale

Daniel Craig este cea mai dorită vedetă masculină din Marea Britanie cu care bărbaţii gay şi-ar dori să aibă o întâlnire, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site de internet dedicat întâlnirilor între reprezentanţii acestei comunităţi, informează femalefirst.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig, cea mai dorită vedetă masculină în rândul comunităţii homosexuale

Daniel Craig, cea mai dorită vedetă masculină în rândul comunităţii homosexuale

Noul star al seriei de succes "James Bond" s-a situat pe primul loc în topul realizat de site-ul www.gay-PARSHIP.co.uk, după ce a primit 31% dintre voturile internauţilor.

Daniel - care a jucat rolul iubitului lui Francis Bacon, George Dyer, în filmul "Love Is the Devil: Study for a Portrait of Francis Bacon" (1998) - este urmat în top de James McAvoy, devenit celebru anul trecut cu rolul din "Ultimul rege al Scoţiei" şi foarte apreciat de critici pentru rolul său din "Remuşcare"/ "Atonement".

Potrivit sursei citate, în top urmează Colin Farrell, cu 15% din voturi, Jude Law (13%) şi Ewan McGregor (12%).

Daniel Craig a mărturisit recent că i-a întrebat pe producătorii seriei "James Bond" dacă i-ar permite să interpreteze o scenă gay în noul film, "Quantum of Solace". "De ce să nu avem o scenă gay? Cred că, în epoca noastră, fanii ar accepta acest lucru", a spus actorul.

Pe primul loc în topul vedetelor feminine dorite în rândul comunităţii lesbienelor se situează actriţa Keira Knightley - care interpretează o scenă foarte fierbinte alături de Sienna Miller în viitorul film "The Edge of Love" -, cu 35% din voturi.

Starul din "Titanic", Kate Winslet, ocupă poziţia a doua (26%), în timp ce Rachel Weisz (13%), care interpretează rolul principal feminin din seria "Mumia", s-a situat pe locul al treilea.

Topul celor mai dorite femei pentru o relaţie homosexuală este completat de actriţele Helena Bonham Carter (12%), ce poate fi văzută pe marile ecrane în "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", şi Kate Beckinsale (12%).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici