Daniel Craig face yoga şi se pregăteşte pentru un nou James Bond

Daniel Craig se pregăteşte să interpreteze din nou rolul agentului 007 într-un nou film al seriei James Bond, făcând între timp yoga şi exerciţii fizice.

1 afișare
Imaginea articolului Daniel Craig face yoga şi se pregăteşte pentru un nou James Bond

Daniel Craig face yoga şi se pregăteşte pentru un nou James Bond

Pentru rolul din Casino Royale, Daniel Craig a mers la sala de fitness pentru exerciţii care să îi dezvolte pectoralii. Pentru noul rol, Craig vrea să arate mai solid, motiv pentru care face antrenamente de fitness susţinute, informează Mirror.co.uk.

Pentru a se relaxa, actorul a recurge la exerciţii de yoga.

"Daniel urăşte să facă exerciţii fizice, însă îi plac cele de yoga, care îl relaxează", a declarat un apropiat al actorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici