Daniel Radcliffe are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins la braţ "Harry Potter" - FOTO

Daniel Radcliffe a fost surprins la braţ cu o tânără, starul din franciza "Harry Potter" dând astfel naştere speculaţiilor că s-ar fi despărţit de prietena sa, Rosie Coker.

1897 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins la braţ "Harry Potter" - FOTO

Daniel Radcliffe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânăra misterioasă s-a plimbat braţ la braţ cu Daniel Radcliffe pe străzile cartierului londonez Chelsea, informează dailymail.co.uk.

Celebrul actor a luat masa cu tânăra respectivă la Aztec Latin Lounge, un local din cartierul Chelsea.

"Ea a încercat să facă tot posibilul să nu fie văzută cu Daniel, dar probabil a realizat că nu avea de ce să se ascundă. Atunci a ales cealaltă extremă, ţinându-se de braţ cu el şi dând senzaţia că ar fi un cuplu. Daniel a părut cu adevărat relaxat şi fericit alături de ea, e clar că au avut o seară plăcută. Cineva care nu ştia că el are o prietenă ar fi crezut că e o întâlnire romantică", a declarat o sursă pentru Daily Star.

Daniel Radcliffe a început o relaţie cu asistenta de producţie Rosie Coker în vara acestui an, dar în ultima lună ar fi apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărţit din pricina faptului că "Harry Potter" a fost văzut cu o altă femeie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici