Daniel Radcliffe sprijină o campanie de prevenire a sinuciderilor în rândul homosexualilor

Daniel Radcliffe, starul seriei "Harry Potter", a realizat un videoclip care are un mesaj cu caracter social şi care face parte dintr-o campanie de prevenire a sinuciderilor în rândul persoanelor homosexuale, bisexuale şi al transsexualilor, informează bbc.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe sprijină o campanie de prevenire a sinuciderilor în rândul homosexualilor

Daniel Radcliffe sprijină o campanie de prevenire a sinuciderilor în rândul homosexualilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Radcliffe a realizat acest clip cu caracter social pentru The Trevor Project, o organizaţie non-profit din SUA, care a deschis o linie telefonică non-stop în acelaşi scop.

Actorul în vârstă de 20 de ani a declarat că el a cunoscut de-a lungul vieţii sale mulţi gay. El a mai spus că la şcoală s-a confruntat cu fenomenul homofobiei, care l-a şocat.

"Am urât întotdeauna persoanele care nu tolerează bărbaţii gay sau lesbienele sau bisexualii. Acum sunt în norocoasa poziţie de a putea face efectiv ceva în acest sens", a spus acesta.

Clipul a fost filmat în biroul Trevor Project de pe Wall Street, New York, şi va fi difuzat începând din această primăvară.

Anul trecut, organizaţia a dezvăluit faptul că Radcliffe a făcut "o donaţie importantă" în beneficiul ei.

Daniel Radcliffe a devenit faimos pentru interpretarea celebrului vrăjitor Harry Potter în filmele realizate după cărţile autoarei britanice J. K. Rowling. Cele şase pelicule realizate până în prezent au avut încasări de mai multe miliarde de dolari. Ultima carte - "Harry Potter şi Talismanele Morţii" - este în curs de ecranizare în două părţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici