Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", va juca într-un thriller japonez

Actorul britanic Daniel Radcliffe, protagonistul francizei cinematografice "Harry Potter", va juca într-un thriller inspirat din universul mafiei japoneze, intitulat "Tokyo Vice".

263 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", va juca într-un thriller japonez

Daniel Radcliffe (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În acest film, fostul copil minune din cinematografia britanică va interpreta rolul jurnalistului Jake Adelstein, informează   contactmusic.com.

De altfel, filmul va avea la bază volumul de memorii al jurnalistului, intitulat "Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan".

Lungmetrajul "Tokyo Vice" va descrie experienţele jurnalistului american, în calitatea sa de membru al Clubului de presă al Poliţiei metropolitane din Tokyo, care reuşeşte să demaşte personaje corupte şi să pună capăt regimului terorii pe care îl instaurase în oraş liderul mafiei japoneze (Yakuza), Goto Tadamasa.

Filmul va fi regizat de Anthony Mandler, care s-a remarcat până în prezent în calitate de regizor de videoclipuri.

Filmările vor debuta în vara anului 2014.

Joshua "Jake" Adelstein este un jurnalist de investigaţie american, autor de romane poliţiste şi blogger, care şi-a construit cea mai mare parte a cariei sale în Japonia. În anul 1993, Jake Adelstein a devenit primul editorialist din afara Japoniei angajat permanent în redacţia prestigiosului cotidian nipon Yomiuri Shinbun. Ulterior, Jake Adelstein a lucrat ca reporter pentru Departamentul de Stat american însărcinat cu investigarea criminalităţii din Japonia, iar, în prezent, scrie pentru câteva site-uri de prestigiu, precum The Atlantic Wire şi The Daily Beast.

Daniel Radcliffe a devenit cunoscut pentru interpretarea vrăjitorului Harry Potter în franciza cinematografică omonimă de succes bazată pe romanele scrise de J. K. Rowling.

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul "The Woman in Black/ Femeia în negru", dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an. Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York). În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici