Daniel Radcliffe va juca într-un remake al filmului "Nimic nou pe frontul de vest"

Actorul britanic Daniel Radcliffe, interpretul eroului principal din franciza "Harry Potter", va juca într-o versiune modernă a filmului "Nimic nou pe frontul de vest/ All Quiet on the Western Front" (1930), a cărui acţiune are loc în timpul Primului Război Mondial, informează femalefirst.co.uk.

80 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe va juca într-un remake al filmului "Nimic nou pe frontul de vest"

Daniel Radcliffe va juca într-un remake al filmului "Nimic nou pe frontul de vest" (Imagie: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic, în vârstă de 20 de ani, va juca rolul soldatului german Paul Baumer într-o nouă adaptare cinematografică a acestui roman clasic din 1929, scris de Erich Remarque, care a fost deja ecranizat de două ori, în 1930 şi în 1979.

Informaţia a fost confirmată de producătorul noului proiect cinematografic, Ian Stokell.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2011.

Nu este pentru prima oară când Daniel Radcliffe va juca rolul unui soldat din Primul Război Mondial, actorul britanic interpretând un rol similar, în 2007, în lungmetrajul de televiziune "My Boy Jack".

Daniel Radcliffe participă în prezent la filmările pentru al optulea şi ultim film din seria "Harry Potter", inspirat din romanele autoarei J. K. Rowling. Al şaptelea film al seriei, "Harry Potter şi Talismanele Morţii 1", va fi lansat pe 19 noiembrie, în timp ce partea a doua are programată premiera pe 15 iulie 2011.

Cele şapte volume ale francizei "Harry Potter" au fost traduse în peste 67 de limbi. Cărţile au fost vândute în peste 400 de milioane de exemplare, în mai mult de 200 de ţări. Adaptările pentru marele ecran ale acestor volume au generat încasări de peste 5,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Actorul britanic va juca într-un film biografic inspirat din viaţa şi activitatea fotojurnalistului Dan Eldon, intitulat "The Journey is the Destination".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici