Daniel Radcliffe va juca rolul adultului Harry Potter, cu o singură condiţie

Până acum şansele ca Daniel Radcliffe să reia rolul lui Harry Potter nu au fost prea mari, însă acum, actorul a răspuns clar cu privire la acest aspect, relatează Huffington Post.

1915 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe va juca rolul adultului Harry Potter, cu o singură condiţie

Daniel Radcliffe va juca rolul adultului Harry Potter, cu o singură condiţie (Imagine AFP / Mediafax Foto)

După opt filme cu Harry Potter, băiatul magician a trăit.

Speculaţiile cum că vor apărea şi alte părţi ale celebrei serii, în care Daniel Radcliffe să joace rolul unui Harry Potter adult nu au încetat să umble în rândul fanilor, dar iată că acum, aceştia au un răspuns concret legat de implicarea actorului în viitoarele producţii.

Radcliffe le-a dat o speranţă celor care vor să îl vadă din nou, în rolul personajului care l-a făcut celebru, în timpul unui interviu, acordat recent pentru Radio Times. Astfel, s-ar putea ca actorul să mai păstreze, încă, un pic de magie.

"Aceasta ar depinde de scenariu", a spus Daniel Radcliffe, cu privire la acceptarea rolului unui Harry Potter adult.

"Circumstanţele ar trebui să fie destul de extraordinare. Pe de altă parte, eu sunt sigur că Harrison Ford a spus acelaşi lucru despre rolul Han Solo şi uite ce sa întâmplat acolo! Aşa că voi spune nu, pentru moment, dar voi lăsa loc pentru o astfel de revenire, pe viitor," a adăugat Radcliffe.

In timpul unei apariţii la emisiunea "Late Night", realizată de Stephen Colbert, Radcliffe a recunoscut că el nu avea planuri pentru a vedea producţia prea curând, întrucât preferă să evite fanfara.

"Simt că vreau să văd spectacolul. Sunt cu adevărat intrigat şi am auzit că e fantastic ", a explicat el.

"Dar să mă alătur unui public în care să fie foarte mulţi fani "Harry Potter", extrem de entuziasmaţi, s-ar să nu fie cel mai relaxant mod de a vedea un spectacol" a mai spus actorul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici