Dansez pentru tine: Ella şi Octavian, câştigătorii marelui premiu de 60.000 de euro - VIDEO

Octavian Strunilă şi Ella au fost desemnaţi câştigătorii emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată miercuri seară, la Pro TV, şi au obţinut marele premiu de 60.000 de euro. Cu ajutorul banilor câştigaţi, Ella are de gând să-şi ajute mama, tatăl adoptiv şi bunica să uite de viaţa de coşmar pe care au trăit-o.

905 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Ella şi Octavian, câştigătorii marelui premiu de 60.000 de euro - VIDEO

Dansez pentru tine: Ella şi Octavian, câştigătorii marelui premiu de 60.000 de euro - VIDEO

Sezonul al zecelea al emisiunii "Dansez pentru tine" şi-a desemnat câştigătorii într-o ediţie specială a programului, difuzată pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Pe locul al doilea s-au clasat Adela Popescu şi Alexandru Lică, primind un cec de 20.000 de euro, iar locul al treilea a fost ocupat de vineri de Paula Seling şi Tudor Moldoveanu.

Deşi Adela şi partenerul său erau favoriţi la marele premiu, telespectatorii i-au votat pe Octavian Strunilă şi pe Ella, care, la numai 17 ani, a impresionat publicul.

Însă, ca un gest de fair play, Octavian Strunilă i-a dăruit trofeul "Dansez pentru tine" Adelei Popescu şi lui Alex, ca o recunoaştere a talentului şi dedicării lor.

Premiul pentru popularitate, în valoare de 5 000 euro, a fost câştigat de Lena, partenera lui Răzvan Fodor.

Premiul juriului, în valoare de 3.000 de euro, a fost câştigat de Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vlădău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici