Dansez pentru tine: Solcanu şi Alex de la Zero, condamnaţi la duel. Vezi clasamentul după prima ediţie a sezonului 12

Vineri a început cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”. Pepe şi Andreea au avut o prestaţie de excepţie în prima ediţie din acest nou sezon, obţinând cel mai mare punctaj în urma notelor primite din partea juriului.

1836 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Solcanu şi Alex de la Zero, condamnaţi la duel. Vezi clasamentul după prima ediţie a sezonului 12

Dansez pentru tine: Solcanu şi Alex de la Zero, condamnaţi la duel. Vezi clasamentul după prima ediţie a sezonului 12

Cu două note secrete de 10, Beatrice Rancea i-a ajutat pe Pepe şi Andreea Toma să rămână în topul clasamentului după prima ediţie Dansez pentru tine.

Această echipă a fost urmată de Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu care s-au clasat pe locul doi şi de Aylin şi Ovidiu Danci care au ocupat locul al treilea.

Mircea Solcanu şi Alex, toboşarul de la Zero, şi partenerele lor au fost condamnaţi la duel. Ei se vor lupta vinerea viitoare pentru a primi o nouă şansă de la telespectatori şi a rămâne în concurs.

Clasamentul după prima ediţie:

1. Pepe şi Andreea

2. Catrinel Sandu şi Ionuţ

3. Aylin şi Ovidiu

4-5. Daniel Niţoiu şi Alexandra şi Jojo şi Ionuţ

6. Andreea Ibacka şi Paul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici