"Dansul Dragostei 4: Revoluţia", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Dansul Dragostei 4: Revoluţia" s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 340.938 de lei şi 16.587 de spectatori. Pe celelalte poziţii ale podiumului au reuşit să se claseze pelicule de acţiune dar şi două animaţii.

507 afișări
Imaginea articolului "Dansul Dragostei 4: Revoluţia", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

"Dansul Dragostei 4: Revoluţia", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Dansul dragostei 4: Revoluţia" este al patrulea film din "Step Up", exuberanta serie despre dans şi romantism. "Dansul dragostei 4: Revoluţia" ridică ştacheta cu scene fără egal, filmate în 3D, în Miami, unde un grup de tineri artişti ies în stradă pentru a face ce ştiu ei mai bine: să danseze!, informează Asociaţia Film România.

Prieteni din copilărie, Sean (Ryan Guzman) şi Eddy (Misha Gabriel) sunt chelneri în elegantul hotel Dimont din Miami Beach, deţinut de necruţătorul antreprenor Bill Anderson (Peter Gallagher). În timpul liber, ei conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub numele de "The Mob", un grup de dansatori, muzicieni şi artişti avangardişti, care fascinează publicul cu spectacole fenomenale.

Pe locul al doilea s-a clasat o altă premieră a sfârşitului de săptămână, "Brutele/ Savages", care a avut încasări de 227.825 de lei şi 12.034 de spectatori. Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se întoarce pe marele ecran cu "Brutele", un thriller care reuneşte o distrbuţie de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch şi Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Protagoniştii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist şi împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), un fost soldat dn marina americană şi fost mercenar, care au o afacere extrem de profitabilă - cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun - sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viaţă idilică în orăşelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor şi le impune să le devină parteneri.

Pe poziţia a treia în box office s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Eroi de sacrificiu 2", care a avut încasări de 222.370 de lei şi 12.175 de spectatori. Filmul "Eroi de sacrificiu 2" îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor - Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger şi mulţi alţii. Echipa de şoc acceptă o nouă misiune, aparent uşoară, dar care duce în scurt timp la moartea unuia dintre ei. Îndureraţi, mercenarii îşi fac o misiune personală din a-i distruge pe ucigaşi, într-un teritoriu ostil. Însetaţi de răzbunare, ei fac ravagii în rândurile inamicilor, reuşind în acelaşi timp să captureze trei kilograme de plutoniu, o armă care ar fi putut schimba soarta întregii lumi, iar acesta este doar începutul iadului pe care îl vor dezlănţui asupra adversarilor lor.

Ultimele două locuri din Top 5 de weekend aparţin filmelor de animaţie. Astfel, pe poziţia a patra din box office se regăseşte "Tinkerbell: Clopoţica şi secretul aripilor", premiera de weekend care a avut încasări de 206.152 de lei şi 10.745 de spectatori. Clopoţica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieţii sale şi, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.

Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoţica păşeşte în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să ştie că acest lucru îi pune în pericol chiar aripile magice.

Pe locul al cincilea în clasament se regăseşte "Neînfricată/ Brave", cu încasări de 173.267 de lei şi 8.756 de spectatori. "Neînfricată" este o poveste animată spusă cu haz şi cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe meleagurile Scoţiei, unde vor trăi o aventură de neuitat, alături de încăpăţânata, războinica şi rebela prinţesă Merida. Prinţesa Merida, fiica regelui Fergus şi a reginei Elinor, este o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale tinerei provoacă haos şi furie în întregul regat.

În total, cinematografele din România au avut, în weekend, încasări de 1.723.079 de lei şi 90.604 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici