Dansurile virale care au înnebunit planeta în 2018

Câteva dintre dansurile care au fost descărcate în 2018 pe internet au reuşit să-şi atingă o faimă fulminantă pe reţelele social media.

2907 afișări
Imaginea articolului Dansurile virale care au înnebunit planeta în 2018

Dansurile virale care au înnebunit planeta în 2018

De la melodia lui Drake, In My Feelings, la Shaku Shaku şi la The Floss, dansul a fost cel care a propulsat videoclipurile în fruntea celor mai vizualizate melodii ale anului 2018, scrie BBC. 

Potrivit unui manager al unei companii de dans, mişcările inspirate îi ajută pe artişti să-şi pună amprenta în muzică, nu atât prin sunete cât prin unduirile corpului, şi într-un final, să-şi vândă melodiile. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici