David Arquette s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool şi a depresiei

Actorul David Arquette, fostul soţ al actriţei Courtney Cox, s-a internat într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de alcool şi a depresiei, a anunţat, duminică, presa americană.

11 afișări
Imaginea articolului David Arquette s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool şi a depresiei

David Arquette s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool şi a depresiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Arquette, în vârstă de 39 de ani, şi Courtney Cox, în vârstă de 46 de ani, au anunţat în luna octombrie a anului trecut că, deşi se iubesc în continuare foarte mult, au luat decizia de a se despărţi, după un mariaj de 11 ani. Cei doi actori au împreună o fiică în vârstă de şase ani.

Courtney Cox şi David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Scream", în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999.

După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston, alături de care Courtney Cox a jucat în serialul de televiziune de succes "Prietenii tăi/ Friends".

În timp ce Courtney Cox a avut succes la Hollywood, graţie celor 10 ani în care serialul "Friends" a înregistrat cote ridicate de audienţă, David Arquette nu a reuşit acelaşi lucru, neputând să transforme în capital de imagine succesul comercial al filmelor din seria "Scream" în care a fost distribuit şi nici rolul său din 2001, deşi apreciat de critici, din drama "The Grey Zone".

Courtney Cox şi David Arquette vor fi din nou împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului "Scream 4", în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley. Filmul va apărea pe marile ecrane în luna aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici