David Beckham, primul bărbat care apare singur pe coperta revistei Elle

Fotbalistul englez David Beckham a devenit primul bărbat din lume care va apărea singur pe coperta ediţiei britanice a revistei Elle.

244 afișări
Imaginea articolului David Beckham, primul bărbat care apare singur pe coperta revistei Elle

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vorbind despre această experienţă - prima lui apariţie pe coperta unei reviste de modă pentru femei - fotbalistul englez a spus pentru dailymail.co.uk: "Elle este o revistă prestigioasă care se bucură de o recunoaştere internaţională. Sunt onorat de faptul că mi s-a cerut să devin primul bărbat care va poza singur pe coperta acestei reviste".

Potrivit editorilor publicaţiei, numărul din luna iulie al revistei Elle va fi "un salut adresat Jocurilor Olimpice prin intermediul unei vedete de talie mondială, renumit atât pentru stilul său vestimentar, cât şi pentru calităţile sale atletice".

În trecut şi alţi bărbaţi au apărut pe coperta revistei Elle, dar aceştia au pozat de fiecare dată în compania unor vedete feminine.

Astfel, Paul Weller a pozat alături de Kate Moss, în februarie 1997, Ewan McGregor alături de Renee Zellweger, în ianuarie 2001, iar Liam Gallagher a apărut alături de Nicole Appleton, în noiembrie 2003.

David Beckham nu este deloc străin de cariera de fotomodel şi a apărut adeseori în pictoriale şi în reclame. Fotbalistul englez a pozat de curând în lenjerie intimă pentru a-şi promova propria linie creată în colaborare cu brandul H&M.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici