David Beckham şi premierul britanic luptă împreună împotriva malariei

Fotbalistul David Beckham s-a alăturat premierului Marii Britanii, Gordon Brown, în cadrul unei campanii de eradicare a malariei, informează ContactMusic.

27 afișări
Imaginea articolului David Beckham şi premierul britanic luptă împreună împotriva malariei

Gordon Brown şi David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul fotbalului britanic a acceptat iniţiativa liderului politic britanic de a lansa campania de combatere a malariei "Malaria No More UK" în cadrul unui efort global de eradicare a afecţiunii mortale din zonele de risc maxim.

Între 300 şi 500 de milioane de persoane sunt infectate anual cu această maladie. Circa 1 - 3 milioane de oameni mor anual din cauza malariei, cei mai mulţi fiind copii din Africa sub-sahariană.

Malaria este una dintre cele mai frecvente boli infecţioase şi este o adevărată problemă de sănătate publică la nivel global.

Beckham a anunţat, în momentul lansării campaniei, că speră să determine scăderea semnificativă a numărului de persoane care suferă de această boală, cu ajutorul Guvernului britanic.

"Este cu adevărat incredibil să poţi eradica această maladie pentru totdeauna, mai ales că acest lucru este posibil. Cu un cost mai mic decât cel al unei mingii de fotbal, poţi ajuta ca o familie afectată de această boală să continue să trăiască. De aceea cer publicului britanic să ni se alăture în această campanie pentru a putea salva cât mai multe vieţi", a spus Beckham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici