David Copperfield i-a rupt braţul unui asistent în timpul unui spectacol

Un asistent al celebrului David Copperfield a fost spitalizat, după ce magicianul i-a fracturat un braţ, în timpul unui număr de iluzionism, informează people.com.

128 afișări
Imaginea articolului David Copperfield i-a rupt braţul unui asistent în timpul unui spectacol

David Copperfield i-a rupt braţul unui asistent în timpul unui spectacol de iluzionism

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, îl asista pe Copperfield în timpul numărului numit "iluzia ventilatorului" când şi-a fracturat braţul, prinzându-l în aparat. În timpul acestui număr de iluzionism, Copperfield trebuia să treacă printr-un ventilator şi apoi să dispară într-un nor de fum.

Numărul de magie a făcut parte din spectacolul "An Intimate Evening of Grand Illusion", care a avut loc miercuri, în Las Vegas, la MGM Grand's Hollywood Theatre.

"Acest număr a fost făcut de David de peste 3.000 de ori", a declarat Chris Kenner, producătorul spectacolului. "A fost doar un accident ciudat", a adăugat Kenner.

Spectacolul a fost oprit după acest incident, iar spectatorii nu au avut timp să vadă accidentul.

"În prezent, (asistentul, n.r.) este în convalescenţă. Oamenii spun întotdeauna că aceasta este pură magie şi că nu este periculoasă. Acest accident dovedeşte că este, totuşi, periculoasă", a concluzionat Kenner.

Copperfield a declarat că va continua să prezinte numărul "iluzia ventilatorului" în spectacolele sale. Niciuna dintre reprezentaţiile celebrului iluzionist, programate a avea loc la MGM Grand, nu a fost amânată sau anulată în urma acestui accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici