David Hasselhoff, spitalizat din cauza problemelor cu alcoolul - VIDEO

Actorul David Hasselhoff, starul din serialul de televiziune "Baywatch", a fost dus de urgenţă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauză că a intrat în comă alcoolică pe când se afla în reşedinţa lui din California, informează femalefirst.co.uk.

105 afișări
Imaginea articolului David Hasselhoff, spitalizat din cauza problemelor cu alcoolul - VIDEO

David Hasselhoff, spitalizat din cauza problemelor cu alcoolul - VIDEO

David Hasselhoff, în prezent unul dintre membrii juriului emisiunii "The America's Got Talent", a fost găsit în stare de inconştienţă, pe podeaua reşedinţei sale din Encino, California, de către fiica lui, Hayley, în vârstă de 16 ani.

Adolescenta a sunat-o pe mama ei, Pamela Bach, fosta soţie a lui David Hasselhoff, şi l-au dus împreună pe starul din "Baywatch" la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, potrivit RadarOnline.

O sursă a declarat pentru acelaşi site de internet: "Hayley îi pălmuia uşor faţa tatălui ei. El abia respira când au ajuns la spital. Acum e în convalescenţă".

Acest incident reprezintă a şaptea internare a actorului, în ultimii ani, din cauza intoxicaţiilor provocate de alcool. Problemele pe care David Hasselhoff le are cu alcoolul au explodat în presa internaţională în 2007, când o înregistrare video cu starul american aflat în stare de ebrietate a fost postată pe internet.

David Hasselhoff, în vârstă de 56 de ani, s-a internat, în octombrie 2007, într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata împotriva dependenţei de alcool.

Hasselhoff şi Pamela Bach s-au căsătorit în 1989 şi au divorţat în 2006. Cei doi au custodie comună asupra copiilor, Taylor Ann, în vârstă de 18 ani, şi Hayley, în vârstă de 16 ani.

David Hasselhoff a devenit cunoscut prin apariţia în serialul "The Young and the Restless/ Tânăr şi neliniştit", în perioada 1975 - 1982. În 1990, el şi-a lansat primul album, "Looking for Freedom", urmat apoi de "Crazy for You" (1991) şi "Miracle of Love" (1995). Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor şi producător al "Baywatch Nights", serial care l-a făcut celebru în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici