David Letterman, ţinta unui şantaj, după ce a avut o relaţie extraconjugală cu o angajată

David Letterman a recunoscut, în emisiunea sa de joi, că a avut relaţii intime cu una dintre membrele echipei sale şi că a fost ţinta unui şantaj, cerându-i-se două milioane de dolari pentru ca informaţia să nu fie făcută publică, informează ABC News.

31 afișări
Imaginea articolului David Letterman, ţinta unui şantaj, după ce a avut o relaţie extraconjugală cu o angajată

David Letterman, ţinta unui şantaj, după ce a avut o relaţie extraconjugală cu o angajată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Realizatorul de televiziune, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit aceste informaţii în ediţia de joi a emisiunii "The Late Show", potrivit Worldwide Pants Inc., compania de producţie a lui Letterman.

"În dimineaţa asta, eu am făcut ceva ce n-am mai făcut în viaţa mea. A trebuit să depun mărturie în faţa unui juriu", a spus Letterman.

El a dezvăluit audienţei din studioul unde s-a înregistrat ediţia "The Late Show", transmisă joi seară, că a primit un pachet, în urmă cu trei săptămâni, în care se afla o scrisoare care ameninţa că relaţia sa intimă cu una dintre membrele echipei sale va fi făcută publică "dacă Letterman nu va plăti o sumă mare de bani", adică două milioane de dolari.

"Ştiu că ai făcut lucruri îngrozitoare şi pot dovedi că ai făcut aceste lucruri teribile", menţiona scrisoarea, după cum a spus Letterman audienţei, adăugând că şi-a sunat atunci avocatul şi a stabilit o întâlnire cu şantajistul.

Cel care a încercat să îl şantajeze pe Letterman i-a spus acestuia că intenţionează să scrie un scenariu în care să includă toate detaliile sordide ale vieţii realizatorului "The Late Show". La a doua întâlnire, Letterman, cu sprijinul Procuraturii din Manhattan, i-a înmânat şantajistului un cec fals pentru suma de două milioane de dolari, după ce acesta a dezvăluit că intenţionează să scrie şi o carte despre viaţa lui Letterman, în care să includă şi detalii referitoare la aventurile sale sexuale din trecut.

David Letterman a recunoscut, în cadrul emisiunii, că a avut relaţii sexuale cu membre ale echipei sale.

"Răspunsul meu la acuzaţiile potrivit cărora aş fi avut relaţii sexuale (cu femei din echipa emisiunii - n.r.) este «Da, am avut». Ar fi stânjenitor dacă informaţiile referitoare la aceste relaţii ar fi făcute publice? Probabil că da. În special pentru femei", a spus el, mulţumind apoi Procuraturii din Manhattan pentru asistenţa oferită, care a culminat cu arestarea şantajistului.

Anul acesta, Letterman a anunţat, tot în cadrul emisiunii, că se căsătoreşte cu Regina Lasko, cu care are o relaţie din anii 1980. Cuplul are un fiu, Harry Joseph Letterman, a cărui naştere a fost anunţată de Letterman în emisiunea sa, în 2003.

Nu este clar, din declaraţia Worldwide Pants, când a avut David Letterman aventura cu femeia din personalul emisiunii sale.

"Simt nevoia să protejez aceste persoane. Şi mai simt, în mod clar, şi nevoia să-mi protejez familia", a spus realizatorul TV.

"Letterman a discutat despre această anchetă şi problemă în cadrul emisiunii de joi şi credem că declaraţiile sale vorbesc de la sine", menţionează CBS, într-un comunicat de presă

Aceasta nu este prima încercare de extorcare a cărei ţintă este Letterman. În 2005, Kelly Frank, care a lucrat la ferma lui Letterman din Montana, a fost arestat pentru că plănuia să îl răpească pe fiul omului de televiziune. Deşi a pledat nevinovat, Frank a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

David Letterman a fost mult timp necăsătorit după primul său mariaj, care s-a finalizat cu un divorţ, în 1977. El a avut, în trecut, cel puţin încă o relaţie cu o colegă de muncă, Merrill Markoe, actriţă de comedie şi scriitoare.

Chiar şi aşa, Letterman a glumit pe seama celorlalte infidelităţi ale sale, o parte din glume fiind orientate către relaţiile extraconjugale ale lui Rick Sanford, guvernatorul statului South Carolina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici