David Schwimmer a devenit tată

Actorul american David Schwimmer, unul dintre starurile serialului de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", a devenit tată pentru prima dată, după ce soţia sa, Zoe Buckman, a născut o fetiţă.

314 afișări
Imaginea articolului David Schwimmer a devenit tată

David Schwimmer a devenit tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Copilul, care a primit numele Cleo Buckman Schwimmer, s-a născut la New York pe 8 mai. Luni, David Schwimmer a postat pe Twitter o fotografie în care apare alături de soţia şi de fiica lor, însoţită de mesajul următor: "Salutări tuturor. Vă rog să o primiţi pe fiica mea, Cleo, în această lume nebună, dar minunată".

David Schwimmer, în vârstă de 44 de ani, şi Zoe Buckman, în vârstă de 25 de ani, au o relaţie din anul 2007. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2010.

Zoe Buckman este fotograf şi a lucrat pentru revista Marie Claire şi pentru ediţia britanică a revistei GQ.

David Schwimmer, renumit pentru faptul că îşi protejează foarte bine viaţa privată, a avut în trecut câteva relaţii cu o serie de celebrităţi de prim rang, precum cântăreţele Natalie Imbruglia şi Gina Lee, şi a fost logodit cu actriţa israeliană Mili Avital.

David Schwimmer, interpretul personajului Ross din serialul "Prietenii tăi", este în prezent regizor şi a realizat, printre altele, comedia "Fugi, grăsane/ Run Fatboy Run" şi lungmetrajul independent "Trust". Actorul american va asigura din nou vocea personajului Melman the Giraffe în lungmetrajul de animaţie "Madagascar 3", care va fi lansat pe marile ecrane în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici