David şi Victoria Beckham, implicaţi într-un accident rutier în Franţa

Fotbalistul englez al echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, şi soţia sa, Victoria, au fost implicaţi într-un accident rutier în Franţa, din care au scăpat însă fără a fi răniţi.

14 afișări
Imaginea articolului David şi Victoria Beckham, implicaţi într-un accident rutier în Franţa

David şi Victoria Beckham, implicaţi într-un accident rutier în Franţa

The Sun notează că accidentul ar fi avut loc vineri, cu câteva ore înainte ca fotbalistul englez să se deplaseze la Beijing, unde a luat parte la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice. Potrivit surselor citate de publicaţia engleză, cuplul se afla în Bargemon, aproape de Riviera franceză, unde a vizitat o casă de vacanţă, în momentul în care a fost implicat în accident. David şi Victoria Beckham se aflau în drum către aeroportul din Nisa, de unde urmau să plece spre China, când Beckham, aflat la volanul unui automobil BMW, se pare că a lovit un zid, a anunţat, luni, publicaţia The Sun.

În urma impactului, se pare că parbrizul maşinii a fost spart, iar partea din dreapta avariată.

David Beckham a participat, duminică, la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde a reprezentat, alături de interpreta Leona Lewis şi de chitaristul Jimmy Page, oraşul Londra, care va găzdui următoarea ediţie a JO, din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici