De ce ar trebui să comanzi întotdeauna doi burgeri la McDonald's

Un meniu de la McDonald's s-ar putea să nu fie una dintre cele mai bune alegeri pentru una dintre mesele zilei, însă dacă totuşi vrei să mănânci aşa ceva, un nutriţionist susţine că ar trebui să alegi două sandvişuri.

2610 afișări
Imaginea articolului De ce ar trebui să comanzi întotdeauna doi burgeri la McDonald's

De ce ar trebui să comanzi întotdeauna doi burgeri la McDonald's

Nutriţionistul Emily Field susţine că cei care doresc să mănânce la McDonald's, ar face bine să comande doi burgeri, evitând porţia de cartofi prăjiţi. Acest lucru te ajută să menţii un echilibru în ceea ce priveşte nivelul de zahăr din sânge, potrivit Indy100.

De asemenea, această alegere îţi va oferi şi o porţie mai mare de proteine, cu riscul de a acumula câteva calorii în plus şi a fi nevoit să mergi de câteva ori în plus la sală.

Specialistul vorbeşte despre evitarea cartofilor prăjiţi, pentru că aceştia nu oferă altceva decât grăsime şi carbohidraţi. 

„Prin înlocuirea cartofilor cu un al doilea burger, aproape că dublezi aportul de proteine, reducând cantitatea de grăsim şi carbohidraţi. De vreme ce mâncarea fast-food are deja un conţinut mare de grăsimi şi carbohidraţi şi unul scăzut de proteine, acest truc simplu te poate ajuta să echilibrezi nivelul de zahăr din sânge”, explică nutriţionistul Emily Field. 

Citeşte continuarea pe Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici