DE CE IUBESC ROMÂNIA - Loredana: Sunt o supravieţuitoare

Loredana mărturiseşte în noul număr al revistei The One, din decembrie, de ce iubeşte România şi de ce se consideră o supravieţuitoare, informează publicaţia.

267 afișări
Imaginea articolului DE CE IUBESC ROMÂNIA - Loredana: Sunt o supravieţuitoare

DE CE IUBESC ROMÂNIA - Loredana: Sunt o supravieţuitoare

The One a realizat pentru ediţia din decembrie a revistei un pictorial incitant cu Loredana, cea care, de 25 de ani, este "vocea României". Şedinţa foto poartă semnătura celebrului Antoine Verglas şi o dezvăluie pe Loredana în ipostaza de "femme fatale".

În interviul ce însoţeşte pictorialul, Loredana explică de ce a ales să rămână în ţară şi ce îi place în România:

"După Revoluţie, am realizat că am foarte multe de învăţat pentru a mă putea adapta la nivelul de afară. În Italia, ca şi în Anglia, nu mi-a fost greu să ajung să lucrez şi să cânt pe scene mari, chiar mi s-a întâmplat mult mai rapid decât am visat. Dar, la un moment dat, am realizat că trebuie să mă întorc înapoi de unde am venit şi să îmi termin misiunea acolo. Cred că nu e întâmplător că m-am născut în România. (...) Dar am luat-o întotdeauna ca pe o provocare şi sunt îndrăgostită în continuare de România, de trotuarele din Bucureşti, de mizeria, dar şi de frumuseţea acestei ţări".

"Aici poţi să găseşti orice, în timp ce acolo, de multe ori, totul este prea aseptic, trecut prin atâtea filtre, prelucrat, studiat, editat, încât pot fi revelate foarte puţine surprize. România este pentru mine o continuă descoperire şi, în acelaşi timp, mă simt bine aici", mai spune Loredana.

Cântăreaţa recunoaşte în acelaşi interviu că se consideră o supravieţuitoare: "Sunt organizată într-o dezorganizare totală. Sunt om de ştiinţă într-un suflet de poet. În aceasta «free connection» în care trăiesc, am totuşi o organizare subterană, de gherilă. Sunt o supravieţuitoare".

Vedeta merge mai departe şi se descrie ca fiind spartană: "Sunt cea mai spartană fiinţă, mulţi prieteni îmi spun «soldata» pentru că nu-şi imaginează cum pot să car atâtea lucruri în spinare şi să fac atâtea într-o singură zi (şi noapte, chiar). Nu mă menajez, nu mă plang, nu încerc să găsesc scuze, îmi asum tot ce se întâmplă şi nu spun «nu» la nimic".

Loredana declară în finalul interviului că îi place să fie naturală şi, în acelaşi timp, nefirească şi că nu concepe viaţa fără scenă, în orice fel ar fi aceasta: "Oamenii mă recunosc şi pe întuneric, pentru mine, vocea e actul de identitate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici