De ce le-a interzis Julia Roberts copiilor ei să folosească reţelele de socializare online | VIDEO

Actriţa americană Julia Roberts le-a interzis copiilor săi să folosească reţelele de socializare online, deoarece nu doreşte ca aceştia să fie afectaţi de "presiunile vieţii moderne", informează covermg.com.

1723 afișări
Imaginea articolului De ce le-a interzis Julia Roberts copiilor ei să folosească reţelele de socializare online | VIDEO

De ce le-a interzis Julia Roberts copiilor ei să folosească reţelele de socializare online

Atitudinea vedetei a fost influenţată de filmările pentru cel mai recent film al său, "Ben is Back". Roberts joacă rolul mamei unui tânăr dependent de droguri, o ipostază pe care a descris-o ca fiind una dintre cele mai grele slujbe din timpul carierei sale de la Hollywood. Actriţa spune că rolul a făcut-o să impună şedinţele de familie şi să limiteze programele la care se uită copiii săi.

Actriţa a declarat că "este interesant să încerci să creşti copii în ziua de azi, pentru că totul este foarte nou - presiunile, resursele, capacitatea de avea lumea în mâinile tale". Ea a continuat spunând că îşi ţine copiii departe de reţelele de socializare online pentru că nu înţelege "de ce ar avea nevoie de ele în acest moment".

Starul s-a descris ca fiind o mamă strictă şi a afirmat că impunerea unor limite pentru copii este importantă. Cu toate acestea, ea susţine că nu îşi pedepseşte copii, ci preferă să aibă discuţii cu aceştia. Roberts a afirmat, glumind, că nu trebuie să fie dură, deoarece "faţa ei serioasă" este suficient de severă. Aceasta a mai spus că nu vrea ca cei doi fii şi fiica sa să treacă prin aceleaşi probleme prin care a trecut ea în copilărie, însă vrea ca ei să aibă deprinderi de viaţă importante precum aranjarea patului, spălatul rufelor sau gătitul.

Julia Roberts este o actriţă americană care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman". Ea este deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich". Printre cele mai recente filme în care a jucat se numără "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Larry Crowne", unde a apărut alături de Tom Hanks, "Oglindă, oglinjoară/ Mirror, Mirror", o adaptare cinematografică a basmului "Albă ca Zăpada" şi "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" de John Wells, unde joacă alături de Meryl Streep.

Din 2002, ea este căsătorită cu cameramanul american Daniel Moder. Aceştia au împreună trei copii: gemenii Hazel şi Finn, în vârstă de 14 ani, şi Henry, în vârstă de 11 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici