De ce se amuză piloţii italieni când aterizează pe Otopeni?

Pilotul Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan, spune că piloţii italieni se amuză când trebuie să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă, pe care îl numesc în continuare Otopeni, pentru că în italiană sună ca „8 penisuri”.

138 afișări
Imaginea articolului De ce se amuză piloţii italieni când aterizează pe Otopeni?

De ce se amuză piloţii italieni când aterizează pe Otopeni?

Iovan le-a spus azi dimineaţă celor doi matinali de la ProFM, Nono Semn şi Cătălin Ivan, că are fantezii legate de sexul în avion, însă nu a avut până acum ocazia să-şi pună în practică dorinta, deşi s-a gândit de multe ori la asta.

Mai mult, Adrian Iovan a mărturisit la ProFM că unul dintre hobby-urile sale este însurătoarea. Pilotul vrea să le facă „doamne Iovan” pe mai multe femei: „Până acum au fost două şi probabil vor mai urma, îmi mai trebuie una şi devin veteran”.

Interviul realizat de Nono Semen şi Catalin Ivan cu fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan poate fi ascultat în întregime pe www.profm.ro la rubrica „Ascultă telefoanele vedetelor”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici