De ce sunt la modă săruturile între vedete? - GALERIE FOTO, VIDEO

În ultimii ani pare că celebrităţile nu se mai satură de săruturile pe buze, în public, la diverse evenimente. Dacă în trecut era folosit ca reclamă pentru tabloide, sărutul a devenit o metodă de a crea controverse, scrie nytimes.com.

191 afișări
Imaginea articolului De ce sunt la modă săruturile între vedete? - GALERIE FOTO, VIDEO

Sandra Bullock şi Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock a sărutat-o pe Meryl Streep în timpul galei Critics' Choice Movie Awards 2010. Ambele au primit câte un premiu la categoria Cea mai bună actriţă, Streep pentru rolul Julia Child din filmul "Julie şi Julia", iar Bullock, pentru "Povestea unui campion".

Sandra Bullock a sărutat-o şi pe Scarlett Johansson, la gala MTV Music Awards 2010. Actriţa Sandra Bullock a apărut pentru prima oară în public după problemele din căsnicie intens mediatizate, pentru a primi MTV Generation Award. Actriţa americană, premiată cu Oscar în februarie, care a renunţat la apariţiile în public după ce infidelităţile soţului ei, Jesse James, au fost dezvăluite în presă, a fost primită cu ovaţii de publicul prezent la această gală.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au sărutat pe scena MTV Movie Awards 2010. Cei doi actori, despre care presa internaţională a afirmat în mai multe ocazii că ar forma un cuplu şi în viaţa reală, au împărţit şi premiul pentru cel mai bun sărut.

Actorii Dustin Hoffman şi Jason Bateman au făcut spectacol în timpul finalei NBA dintre LA Lakers şi Boston Celtics, sărutându-se în mijlocul tribunei.

Fostul vicepreşedinte american Al Gore a sărutat-o în public pe soţia sa, Tipper, în timpul campaniei prezidenţiale din 2000. În iunie 2010, cei doi au anunţat că divorţează, după o căsnicie de 40 de ani. Al şi Tipper Gore au patru copii adulţi şi trei nepoţi.

Cel mai cunoscut sărut între vedete este însă al trioului Madonna, Britney Spears şi Christina Aguilera, în cadrul premiilor Video Music Awards 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici