De ziua sa, Geoană a închiriat Teatrul Bulandra

Aproximativ 200 de invitaţi sunt aşteptaţi, marţi seară, la ziua liderului PSD, Mircea Geoană, care le va oferi, la Teatrul Bulandra, un spectacol interpretat de trupa lui Dan Puric, urmat de o petrecere privată în foaierul teatrului, relatează cotidianul "Gândul".

12 afișări
Imaginea articolului De ziua sa, Geoană a închiriat Teatrul Bulandra

De ziua sa, Geoană a închiriat Teatrul Bulandra (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Geoană împlineşte, marţi, 51 de ani.

"Gândul" menţionează că anul trecut, la 50 de ani, liderul PSD îşi comanda un spectacol grandios la Vila Lac 1 din Primăverii, la care cânta trupa Phoenix, însă "anul acesta, an de criză şi de candidatură la preşedinţie, Mircea Geoană a decis să se serbeze mai discret".

Potrivit cotidianului citat, pentru marţi seara, liderul PSD a închiriat Teatrul Bulandra, unde îi va duce pe cei 200 de invitaţi ai săi la un spectacol interpretat de trupa lui Dan Puric. După show, va avea loc o mică petrecere în foaierul teatrului, unde i se va cânta "La mulţi ani!", la împlinirea vârstei de 51 de ani.

"Voi face ceva mai liniştit, cu prieteni. Vine multă lume culturală, amici, sportivi", a spus Mircea Geoană, care-şi aşteaptă invitaţii la teatrul din Grădina Icoanei, începând cu ora 19.30, mai scrie "Gândul".

Despre Dan Puric, Mircea Geoană a spus că atât el, cât şi soţia sa, Mihaela, care conduce o fundaţie, au mai făcut "acţiuni" cu acesta.

Contactat de "Gândul", Dan Puric a declarat că spectacolul are doar o dimensiune financiară.

"Am fost sunat de domnul Geoană, care vrea să organizeze un spectacol de teatru de ziua lui", a spus Dan Puric, potrivit cotidianului menţionat.

Acesta a precizat că este vorba de spectacolul "Toţi cinci" şi că pe scenă vor urca cinci actori ai Companiei de teatru Passe Partout DP.

Puric a menţionat că el nu se va afla pe scenă. "Sunt în concediu", a spus el.

Potrivit cotidianului "Gândul", Puric a afirmat că spectacolul "nu are o dimensiune electorală, ci o dimensiune financiară: E o comandă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici