Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael, confirmă că va cere custodia copiilor

Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, decedat în urmă cu o săptămână, după ce a suferit un stop cardiac, a confirmat faptul că va cere custodia celor doi copii pe care îi are cu artistul, într-un interviu acordat, joi, postului tv NBC din Los Angeles, informează presa internaţională.

349 afișări
Imaginea articolului Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael, confirmă că va cere custodia copiilor

Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael, confirmă că va cere custodia copiilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îi vreau pe copiii mei", a declarat Rowe, mama lui Prince Michael, în vârstă de 12 ani, şi a lui Paris Michael Katherine, în vârstă de 11 ani, potrivit BBC online.

Cei doi copii mai au un frate vitreg, Prince Michael II, în vârstă de 7 ani, născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost niciodată făcută publică. Potrivit accesshollywood.com, Rowe s-a arătat dispusă să ceară şi custodia mezinului, pentru a nu-i separa pe copii, declarând însă că nu îşi face iluzii că o va obţine.

Luni, mama lui Michael Jackson, Katherine, a primit din partea unui judecător custodia provizorie a celor trei copii ai starului american, fiind numită şi administrator provizoriu al averii acestuia. O audiere în acest caz a fost stabilită pe 6 iulie.

În acelaşi interviu acordat postului tv NBC, Rowe a declarat că este gata să se supună unui test ADN pentru a dovedi că ea este mama biologică a copiilor lui Michael Jackson, în urma unor speculaţii apărute în presă potrivit cărora acest lucru nu ar fi adevărat.

Debbie Rowe a spus, de asemenea, că va încerca să obţină un ordin de restricţie pentru a-l împiedica pe tatăl lui Michael Jackson, Joe, să se apropie de copiii ei.

"Trebuie să iau măsuri, trebuie", a spus aceasta.

Un testament semnat de Michael Jackson, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi al mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, a fost depus miercuri în instanţă, în document Diana Ross fiind numită tutore de rezervă. Testamentul "o omite în mod intenţionat" pe fosta soţie a starului, Deborah Rowe. Testamentul evaluează averea starului, decedat în urmă cu o săptămână, la peste 500 de milioane de dolari şi cere instituirea unui fond de administrare a bunurilor - Michael Jackson Family Trust - în beneficiul celor trei copii ai lui, al mamei sale şi al mai multor organizaţii caritabile.

Potrivit accesshollywood.com, deşi a renunţat la drepturile sale parentale în 2001, Rowe a avut o înţelegere cu Jackson potrivit căreia avea voie să-şi viziteze copiii. Rowe a declarat, însă, în interviul acordat NBC că "i-a fost foarte greu să facă asta (să-i viziteze, n.r.)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici