Debutul anului 2011 pare să fie unul blestemat pentru vedetele de la noi. Cream a ajuns ieri la spital

Anul acesta a debutat cu ghinion pentru vedetele autohtone. Şerban Huidu, Anna Lesko, Viorel Lis, Liviu Vârciu, Bianca Drăguşanu şi, mai nou, Cream au avut de suferit din cauza unor accidente pe pârtiile de schi, a neatenţiei sau a unor boli mai vechi, care au recidivat şi le-au dat bătăi de cap.

76 afișări
Imaginea articolului Debutul anului 2011 pare să fie unul blestemat pentru vedetele de la noi. Cream a ajuns ieri la spital

Debutul anului 2011 pare să fie unul blestemat pentru vedetele de la noi. Cream a ajuns ieri la spital (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cântăreaţa Cream este ultima din seria de vedete care a avut probleme medicale la începutul acestui an. Ieri dimineaţă, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii în timp ce ieşea, şchiopătând uşor, de la Spitalul Universitar din Bucureşti. Artista era însoţită de sora ei, Paula, şi de Lili Sandu. Conform unor apropiaţi ai cântăreţei, Cream a fost la medic pentru un control. Interpreta nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care şchiopăta sau de ce era atât de supărată la ieşirea din spitalul bucureştean.

Citeşte mai multe despre accidentul suferit de Cream pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici