Decesul lui David Carradine ar fi putut surveni din cauza unui act sexual

Decesul actorului american David Carradine, al cărui trup neînsufleţit a fost descoperit joi, într-o cameră de hotel din Bangkok, ar fi putut surveni din cauza unui act sexual care a luat o întorsătură urâtă, potrivit unui comandant al poliţiei thailandeze.

124 afișări
Imaginea articolului Decesul lui David Carradine ar fi putut surveni din cauza unui act sexual

Decesul lui David Carradine ar fi putut surveni în urma unui act sexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"O sfoară era prinsă în jurul gâtului şi o alta în jurul organelor genitale şi ambele, legate una de cealaltă, erau prinse de dulap", a declarat generalul Worapong Siewpreecha, de la poliţia municipală din Bangkok.

"În aceste condiţii, nu putem şti cu siguranţă dacă s-a sinucis sau a murit masturbându-se", a spus reprezentantul poliţiei.

David Carradine, protagonistul seriei "Kung Fu" şi al filmelor "Kill Bill", de Quentin Tarantino, a fost găsit mort, corpul său fiind dezbrăcat complet, în hotelul de lux Nai Lert Park, din centrul capitalei Thailandei, iar poliţia a invocat iniţial o posibilă sinucidere.

Actorul, în vârstă de 72 de ani, juca într-un nou film - "Strech", în regia lui Charles de Meaux, produs de societatea franceză MK2 -, decesul său survenind chiar cu trei zile înainte de încheierea filmărilor.

Generalul Worapong a mai spus că membrii echipei de producţie, interogaţi de poliţie, au spus că David Carradine băuse bere "de dimineaţă până seara, cu o zi înainte să fie descoperit mort".

Poliţia aşteaptă rezultatele autopsiei, pe care ar trebui să le primească vineri. Totodată poliţiştii încearcă, prin ambasada SUA, să o interogheze şi pe soţia decedatului.

Porntip Rojanasunan, medic legist la Ministerul thailandez al Justiţiei, a declarat că decesul actorului pare să fi fost provocat de un "accident autoerotic". "Nu este sinucidere sau crimă, ci a murit (...) după masturbare", a spus Porntip.

Un alt reprezentant al poliţiei, ofiţerul Pirom Janthapirom, a precizat că pe corpul lui Carradine nu s-au găsit urme de lovituri. Totodată, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere nu indică faptul că cineva ar fi intrat sau ar fi ieşit din camera actorului, iar uşa fusese încuiată pe dinăuntru.

Carradine făcea parte dintr-o venerabilă familie de artişti de la Hollywood, care îi include şi pe tatăl său, actorul John Carradine, şi pe fratele său, Keith Carradine.

Actorul a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy şi a câştigat un premiu National Board of Review. De asemenea, el a primit şi premiul publicului în cadrul secţiunii Quinzaine des Realisateurs a Festivalului de Film de la Cannes, pentru rolul său din filmul "Americana" (1983).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici