Declaraţii scandaloase ale vedetelor - GALERIE FOTO

Robbie Williams a spus că "a fost în Take That şi în cel puţin două membre din Spice Girls", Madonna a declarat că va fi fericită atunci când va fi "la fel de faimoasă ca Dumnezeu" şi Bono mărturisea în anii '80 că trupa U2 este menită să fie "una dintre cele cele mai bune trupe". Sunt câteva dintre declaraţiile scandaloase făcute de muzicieni celebri de-a lungul timpului.

205 afișări
Imaginea articolului Declaraţii scandaloase ale vedetelor - GALERIE FOTO

În luna septembrie 2008 Kanye West a declarat: "Sunt numărul unu din lume. Sunt numărul unu din muzică" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt singurul care poate spune că a fost în Take That şi în cel puţin două membre din Spice Girls", a spus Robbie Williams în 2004.

După ce a părăsit trupa Take That, Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite. Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie 2009.

"Voi fi fericită atunci când voi fi la fel de faimoasă ca Dumnezeu", a declarat Madonna în 2008.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

"Nu vreau să par arogant, dar...simt într-adevăr că suntem meniţi să fim una dintre cele cele mai bune trupe", a spus Bono, solistul trupei irlandeze U2, în 1981.

Trupa U2, formată din Bono (voce şi chitară), The Edge (chitară, clape şi voce), Adam Clayton (chitară bas) şi Larry Mullen Jr. (tobe şi percuţie), a fost fondată în 1976, când membrii acesteia erau încă adolescenţi fără cunoştinţe aprofundate de muzică. Însă, până la mijlocul anilor '80, trupa a căpătat notorietate la nivel internaţional, remarcată fiind pentru sound-ul său intens şi profund, pentru vocea plină de pasiune a lui Bono şi interpretarea la chitară a lui The Edge.

Succesul de care s-au bucurat ca trupă live a fost chiar mai mare decât cel obţinut de pe urma albumelor vândute, până ce discul din 1987, "The Joshua Tree", a ridicat statutul formaţiei de la "eroi la superstaruri", după cum a apreciat revista Rolling Stone.

"Sunt cel mai cunoscut homosexual din lume", a spus Elton John.

În 1976, Sir Elton John declara într-un interviu acordat revistei "Rolling Stone", că este bisexual. În 1982 a cunoscut-o pe Renate Blauel cu care s-a şi căsătorit, spunând mai târziu că a fost o căsătorie de compromis, iar el este de fapt homosexual. Căsnicia celor doi a durat cinci ani.

La finalul anilor '80, artistul a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA. El a intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

În prezent, cântăreţul britanic este căsătorit cu David Furnish cu care şi-a legalizat relaţia în anul 2005, an în care Marea Britanie a legalizat căsătoriile între homosexuali.

Luna trecută, Elton John a declarat că Iisus a fost gay, într-un interviu controversat acordat revistei americane Parade. Celebrul cântăreţ britanic în vârstă de 62 de ani a spus: "Cred că Iisus era un bărbat gay plin de compasiune, extrem de inteligent, care înţelegea foarte bine problemele oamenilor".

"Iisus a dorit ca noi să fim iubitori şi să iertăm. Nu ştiu ce îi face pe oameni să fie atât de cruzi. Încearcă, de exemplu, să te pui în pielea unei femei lesbiene în Orientul Mijlociu. Eşti ca şi mort", a adăugat cântăreţul britanic.

"Ca superstar internaţional de rap, sexul este unul dintre lucrurile uşor de obţinut, aşa că la un moment dat te saturi", a spus P Diddy în 2000.

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, câştigător al unui premiu Grammy.

Potrivit Forbes, în 2009 artistul a avut venituri de 30 milioane de dolari, situându-se pe locul al doilea în topul interpreţilor hip-hop cu cele mai mari câştiguri în anul fiscal respectiv.

"Sunt Jay-Z şi sunt al naibii de extraordinar", a spus rapperul în concertul pe care l-a susţinut la Glastonbury în 2008.

În 2008, Jay-Z a fost desemnat, potrivit publicaţiei Forbes, cel mai bogat artist hip-hop din lume. La începutul anului, Beyonce şi Jay-Z, care s-au căsătorit în 2008, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în secret, la New York, au fost desemnaţi, de revista Forbes, cuplul cu cele mai mari câştiguri la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv. Beyonce şi Jay-Z au câştigat împreună 122 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment.

Cuplul domină acest top, graţie încasărilor importante realizate din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi datorită veniturilor obţinute din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum Budweiser, American Express etc.

"Este uşor să devii dependent de droguri, dar nu este uşor să devii unul dintre cei mai buni compozitori din lume", a spus Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, în 2005.

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost înfiinţată în Los Angeles, în 1983. În cea mai mare parte a carierei, grupul a fost alcătuit din solistul Anthony Kiedis, chitaristul John Frusciante, basistul Michael "Flea" Balzary şi bateristul Chad Smith. Stilul muzical variat al formaţiei a combinat rock-ul tradiţional cu diverse elemente de funk, punk rock, rock alternativ, rap, heavy metal şi rock psihedelic.

Red Hot Chili Peppers a câştigat şapte premii Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume în lumea întreagă, având şapte piese în Top 40 al Billboard Hot 100, din care trei au intrat în Top 10.

Anul trecut, toboşarului Chad Smith a declarat că Red Hot Chili Peppers va lansa un nou album în 2010, trupa americană lucrând în prezent la conceperea unui nou material discografic, primul după "Stadium Arcadium", ce a fost lansat în 2006.

În luna septembrie 2008 Kanye West a declarat: "Sunt numărul unu din lume. Sunt numărul unu din muzică."

Anul trecut, Gala MTV Video Music Awards a fost marcată de un incident provocat de rapper. Kanye West , cunoscut pentru felul său direct de a se exprima, a sărit pe scenă în timpul discursului de mulţumire susţinut de cântăreaţa Taylor Swift , recompensată pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe - "You Belong With Me" -, declarat învingător în faţa videoclipurilor mult mai cunoscutelor Beyonce Knowles şi Lady Gaga.

"Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a spus Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift.

Ulterior, West şi-a cerut scuze pe site-ul său personal: "Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale (...). Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!".

Kanye West este rapper şi producător american de muzică care a devenit cunoscut la începutul anului 2000. West, al cărui al treilea album, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007, este câştigător a trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici