Deep Purple la Bucureşti

Concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine la Bucureşti, pe 31 octombrie, a fost confirmat oficial de către organizatorii din România, Modul Production, evenimentul urmând să aibă loc pe Stadionul Cotroceni.

4 afișări
Imaginea articolului Deep Purple la Bucureşti

Deep Purple va concerta pe Stadionul Cotroceni

Concertul Deep Purple de la Bucureşti face parte din turneul mondial "The Rapture of the Deep", care promovează albumul cu acelaşi nume. În luna iulie a acestui an, prima parte a turneului a debutat în SUA.

Concertul din România va deschide cea de-a doua parte a turneului, care se va desfăşura în Europa, urmând ca pe 1 noiembrie trupa să concerteze la Sofia, în Bulgaria, iar pe 3 noiembrie în Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie în Split, Croaţia, iar pe 6 - în Budapesta, Ungaria.

Potrivit organizatorilor, show-ul de la Bucureşti va beneficia de condiţii de producţie speciale, artiştii urmând să îşi aducă propriile echipamentele de sunet, lumini şi multimedia.

De asemenea, reprezentanţii Modus Production au declarat pentru MEDIAFAX că în deschiderea concertului de pe Stadionul Cotroceni va susţine un recital şi o trupă autohtonă de rock, dar care nu a fost desemnată încă.

Preţurile biletelor la concert nu au fost deocamdată stabilite, însă organizatorii au precizat că acestea vor fi "accesibile românilor", astfel încât să se asigure prezenţa în număr cât mai mare a spectatorilor.

Deep Purple, fondată sub numele de Roundabout în 1968, a fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii '70 şi este cunoscută mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" şi "Child in Time". Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt consideraţi a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului şi hard rock-ului. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Trecând prin numeroase schimbări de componenţă, în prezent trupa este formată din Ian Gillan - voce, Steve Morse - chitară, Roger Glover - bas şi Ian Paice - baterie, alături de Don Airey - claviaturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici