Deep Purple revine în România

Formaţia Deep Purple va concerta, pe 31 octombrie, în Bucureşti, se arată pe site-ul formaţiei, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Rapture of the Deep".

1 afișare
Imaginea articolului Deep Purple revine în România

Deep Purple revine în România

Veteranii rock-ului britanic se întorc la Bucureşti cu ocazia turneului european "Rapture of Deep", după ce au mai concertat în România în 1998. Concertul din România se anunţă a fi primul din segmentul european, urmând ca pe 1 noiembrie trupa să concerteze la Sofia, în Bulgaria, iar pe 3 noiembrie în Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie în Split, Croaţia, iar pe 6 - în Budapesta, Ungaria.

Potrivit site-ului oficial al trupei, concertul va avea loc pe Stadionul Naţional, însă surse din Primăria Bucureşti au declarat că până la acest moment, administratorii arenei nu au fost contactaţi de organizatorii acestui eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici