Delfinii prea graşi de la un acvariu din Japonia, puşi la regim

Delfinii de la un acvariu din vestul Japoniei ţin regim după ce publicul şi angajaţii delfinariului au observat că aceştia nu mai pot face acrobaţii ca pe vremuri.

30 afișări
Imaginea articolului Delfinii prea graşi de la un acvariu din Japonia, puşi la regim

Delfinii prea graşi de la un acvariu din Japonia, puşi la regim

"Animalele de la acvariu sunt puţin cam... grase", a spus un angajat pe site-ul acvariului din Kinosaki, ce aparţine de prefectura Hyogo.

Spectatorii veniţi să admire salturile lor au observat că delfinii nu se mai ridică la fel de sus ca pe vremuri, a spus acesta.

"Însă, vă rugăm să fiţi indulgenţi cu ei, pentru că fac eforturi de a slăbi", a spus, în faţa publicului, angajatul instituţiei.

Alimentaţia lor este alcătuită în mare parte din scrumbii, foarte răspândite în acest sezon în Japonia.

Acest peşte este recunoscut în ţară pentru gustul său bun, însă şi pentru faptul că este gras.

"Noi încercăm să îi facem să slăbească hrănindu-i cu alt tip de peşte, mai puţin gras, sau cu mai puţină scrumbie", a explicat angajatul.

Acvariul din Kinosaki organizează spectacole cu delfini, foci şi alte animale marine.

Spectacolele cu delfini sunt foarte apreciate în Japonia, în ciuda masacrului tradiţional a mii de delfini care are loc în fiecare an, în Taiji, în vestul ţării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici