Delinquent Habits concertează la Bucureşti - VIDEO

Trupa hip-hop Delinquent Habits va susţine un concert în club Fabrica, din Bucureşti, pe 2 decembrie, informează organizatorii evenimentului.

82 afișări
Imaginea articolului Delinquent Habits concertează la Bucureşti - VIDEO

Delinquent Habits concertează la Bucureşti

Trupa a mai cântat în România în martie 2008.

Delinquent Habits a reuşit, în cei peste 18 ani de carieră, să transmită mesaje legate de cultura ei, de experienţele ei şi să se impună ca una dintre cele mai de succes formaţii care au abordat genul hip-hop latin.

Stilul Delinquent Habits este foarte apropiat de cel al Cypress Hill şi a fost, la jumătatea anilor '90, una dintre cele mai difuzate trupe la radiourile şi posturile TV.

Delinquent Habits este un grup de hip-hop chicano, acesta fiind un subgen al rapp-ului care reflectă aspecte ale culturii de pe Coasta de Vest americană şi mexicană. Notele latine se îmbină cu tonurile hardcore pentru a realiza un hip-hop melodios. Trupa a avut succes cu piese precum "Return of the tres", care a cucerit topurile din România la momentul lansării, şi "Tres deliquentes".

În deschiderea concertului, susţinut în Fabrica, va cânta Bitză.

Biletele pot fi achiziţionate în reţeaua magazinelor Diverta, online, de pe site-ul ticketpoint.ro, şi de la club Fabrica. Preţul biletelor este 25 de lei.

Evenimentul este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Delinquent Habits a fost fondată în Los Angeles, în 1991, şi are peste cinci milioane de albume vândute în lumea întreagă, cu turnee în Europa, America, Japonia şi Australia.

Grupul original era format din 2 MC, Ives şi Kemo, şi OG Style ca DJ. Kemo a părăsit trupa după înregistrarea albumului "Freedom Band", pentru a-şi construi o carieră solo de succes, şi a fost înlocuit de Michelle, care colaborase în trecut cu formaţia.

Cel mai recent album al trupei, al cincilea, lansat în 2009, se numeşte "The Common Man".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici