Demi Moore a lipsit de la gala Globurilor de Aur pentru că îi stătea rău părul

Actriţa americană Demi Moore a lipsit de la gala Globurilor de Aur, duminică seară, pentru că îi stătea rău părul, informează accesshollywood.com.

56 afișări
Imaginea articolului Demi Moore a lipsit de la gala Globurilor de Aur pentru că îi stătea rău părul

Demi Moore a lipsit de la gala Globurilor de Aur pentru că îi stătea rău părul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timp ce soţul său, actorul Ashton Kutcher, a participat la gala Globurilor de Aur, prezentând chiar un premiu, Demi Moore a rămas acasă, acuzând o stare de indispoziţie, în concordanţă cu vremea ploioasă din acea seară.

"Mă simt rău şi părul meu are o zi proastă", a scris Demi Moore pe Twitter, duminică după-amiază.

Acest lucru însă nu a împiedicat-o să urmărească ceremonia la televizor şi să îl vadă pe Ashton Kutcher decernând Globul de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un serial de televiziune - comedie", alături de actriţa Jennifer Garner.

"Soţiorul e foarte dichisit azi, la Globurile de Aur", a scris Demi Moore pe contul său de Twitter.

Câştigătorul categoriei prezentate de Ashton Kutcher a fost Alec Baldwin, care nu a fost prezent la ceremonie şi nu a putut să îşi ridice premiul, prilej pentru Kutcher să glumească pe Twitter, declarând că va duce acel premiu la el acasă:

"Voi păstra acest premiu. Dacă îl vrea, va trebui să îl smulgă cu forţa din mâinile mele", a glumit actorul american în noaptea de duminică spre luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici