Demi Moore şi Ashton Kutcher, implicaţi într-un proiect caritabil

Demi Moore şi Ashton Kutcher, unul dintre cuplurile hollywoodiene cele mai expuse atenţiei presei, s-au întors recent din Guatemala, America Centrală, unde au ajutat la construirea unor case pentru un proiect caritabil, informează dailymail.co.uk.

275 afișări
Imaginea articolului Demi Moore şi Ashton Kutcher, implicaţi într-un proiect caritabil

Demi Moore şi Ashton Kutcher, implicaţi într-un proiect caritabil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Demi Moore, în vârstă de 45 de ani, şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 30, ambii adepţi ai cultului Kaballah, au petrecut o săptămână fabricând cărămizi necesare pentru construirea unor case în cadrul unui proiect caritabil ce se desfăşoară în Guatemala.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi au lucrat în Guatemala pentru o organizaţie caritabilă care ajută fermierii indigeni.

Scout, fiica actriţei Demi Moore şi a actorului Bruce Willis, a fost prima din familie care a participat la acest proiect.

Demi şi Ashton au urmat-o, petrecând o săptămână construind case sau participând la pregătirea materialelor de construcţie.

Cuplul s-a întors pe platourile de filmare din Los Angeles imediat după terminarea lucrărilor.

Ashton are în pregătire două filme, iar Demi trebuie să termine filmările la "Happy Tears", o producţie independentă, cu buget redus, pentru care actriţa, potrivit unor surse, a fost plătită simbolic.

Demi Moore, născută pe 11 noiembrie 1962, a devenit cunoscută ca actriţă în anii '80, iar în următoarea decadă ea a ajuns a fi una dintre cele mai faimoase vedete de la Hollywood.

Ea a mai jucat în filme precum "Fantoma mea iubită", "Bobby", "Propunere indecentă", "Litera Stacojie", "Striptease" etc.

La sfârşitul lunii iunie, actriţa Demi Moore a venit la Bucureşti, unde a filmat pentru producţia americană "Bunraku", cu Josh Hartnett şi Woody Harrelson, turnată la la Studiourile MediaPro din Buftea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici