Demis Roussos: Va fi un concert nostalgic, de Crăciun

Muzicianul grec Demis Roussos, aflat la Bucureşti pentru a susţine un concert, vineri seară, la Sala Palatului, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că a pregătit pentru publicul din România un spectacol nostalgic, de Crăciun.

108 afișări
Imaginea articolului Demis Roussos: Va fi un concert nostalgic, de Crăciun

Demis Roussos: Va fi un concert nostalgic, de Crăciun (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Demis Roussos a fost prezent la o conferinţă de presă, joi, la Librăria Diverta Magheru din Capitală, ocazie cu care câteva zeci de fani s-au adunat pentru a primi autografe din partea cântăreţului.

Demis Roussos a precizat că a inclus în concertul pe care îl va susţine vineri seară două melodii de pe noul său album - "Demis" - disponibil şi în România, precum şi patru cântece de Crăciun, pe care le dedică "tinerilor şi copiilor din această ţară". De altfel, alături de cântăreţ, pe scenă, va fi şi un cor de copii.

De asemenea, Demis Roussos va interpreta melodii mai vechi, dorind să susţină un concert "nostalgic" înainte de spectacolul pe care îl pregăteşte pentru turneul din 2010, pentru promovarea noului său album. În concertul de vineri seară, organizat de Project Events, pentru care au mai rămas sub 100 de bilete în vânzare, Demis Russos va interpreta 19 melodii, printre care "We Shall Dance", "White Christmas", "Goodbye My Love Goodbye", "Silent Night" şi "Mummy Blue".

Demis Roussos a spus că iubeşte România şi speră să o includă în turneul de anul viitor, în care va susţine "un alt fel de spectacol".

Noul său album, distribuit în România de A&A Records, cuprinde zece piese, înregistrate la Londra, în care se îmbină genuri precum blues şi soul.

Cântăreţul a fost întrebat dacă mai ţine regim - şi a răspuns hotărât "Nu, mulţumesc" - şi dacă el crede în Moş Crăciun, răspunzând că doreşte să creadă.

În privinţa preferinţelor sale muzicale, Demis Roussos a spus că ascultă country, muzică clasică, jazz şi rock 'n' roll şi că printre melodiile sale preferate se numără "It's a Wonderful World", a lui Louis Armstrong, "Amazing Grace" şi unele piese country de pe noul său album.

Întrebat cum este să ştie că oamenilor din toată lumea le place muzica lui, Demis Roussos a spus că acest lucru e "o binecuvântare de la Dumnezeu", căruia îi mulţumeşte în fiecare zi.

Demis Roussos a concertat ultima dată în România în mai 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici