Demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale, la inaugurarea unei florării la Iaşi - FOTO

Mai multe demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale au avut loc, vineri după-amiază, la Iaşi, la deschiderea primului magazin din oraş din franciza FlorideLux, reprezentanţii grupului spunând că au identificat la Iaşi "un potenţial de dezvoltare enorm".

478 afișări
Imaginea articolului Demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale, la inaugurarea unei florării la Iaşi - FOTO

Demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale, la inaugurarea unei florării la Iaşi (Imagine: Catalin Hopulele/Mediafax Foto)

Marius Dosinescu, fondatorul grupului FlorideLux, a declarat, vineri, la inaugurarea florăriei din Iaşi că aici a regăsit "frumuseţea de altădată a comerţului cu flori".

"Iaşiul este o piaţă atipică faţă de cele cunoscute de noi până acum. Florăriile sunt cochete, realizate cu bun gust şi au un potenţial foarte mare de dezvoltare. Am regăsit în Iaşi frumuseţea de altădată a comerţului cu flori, pasiunea şi dedicarea unor persoane deosebite. Am identificat aici un potenţial de dezvoltare enorm“, a spus Marius Dosinescu.

La deschidere au participat aproximativ 30 de persoane, fiind organizat un moment artistic şi mai multe demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale.

Cei prezenţi au putut admira şi achiziţiona produse din florărie, fiind puse şi o serie de întrebări cu privire la felul în care sunt gândite aranjamentele florale în funcţie de evenimente.

De magazinul din Iaşi, aflat pe strada Vasile Lazar, în dreptul intrării în Complexul Palas, se va ocupa Monica Radu, care, potrivit lui Marius Dosinescu, are o experienţă de opt ani în domeniul organizării de evenimente şi a lucrului direct cu florile.

Monica Radu a declarat că porneşte la un drum nou, care speră să fie "frumos".

Investiţia, prima din Moldova, se ridică la 25.000 de euro, reprezentanţii companiei spunând că aceasta va fi amortizată în 12-18 luni.

Conform sursei citate, preţurile florilor nu se vor schimba de la un an la altul, în scopul fidelizării clienţilor, costul final al unui fir nefiind influenţat de schimbarea anotimpurilor sau de fluctuaţiile pieţei.

Potrivit estimărilor făcute de FlorideLux, piaţa de flori din Iaşi depăşeşte două milioane de euro, fiind impulsionată de evenimente şi de vânzările zilnice de flori, cât şi cele corporate.

"În cazul clienţilor ocazionali, vorbim de persoane cu vârste între 18 şi 55 de ani, cu venituri medii spre mari, dispuse să ofere pe un aranjament sau un buchet de flori între 45 şi 150 de lei. În materie de aranjamente florale, preţurile vor începe de la 20 de lei chiar mai puţin pentru florile la fir, astfel încât ne adresăm întregii pieţe“, a cmai spus Marius Dosinescu.

Grupul de florării FlorideLux are o experienţă de peste 10 ani pe piaţa de profil din România şi a deschis prima franciză la Braşov, urmată de alta la Cluj-Napoca.

Florăriile FlorideLux oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, coşuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite şi livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. FlorideLux deţine certificare ISO 9001, operând la înalte standarde de profesionalism şi seriozitate. Website-urile care fac parte din reţeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro. Mai multe detalii despre FlorideLux pot fi citite pe www.floridelux.ro/despre-noi.

Grupul FlorideLux operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici