Denise Richards şi Nikki Sixx s-au despărţit

Actriţa americană Denise Richards s-a despărţit de rockerul Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, după o relaţie care a durat doar câteva săptămâni, informează presa americană, citată de popeater.com.

48 afișări
Imaginea articolului Denise Richards şi Nikki Sixx s-au despărţit

Denise Richards şi Nikki Sixx s-au despărţit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce zvonurile despre despărţirea celor două vedete au apărut, sâmbătă, în presa americană, tabloidul Us Weekly a publicat, duminică, un articol în care este citată declaraţia unui prieten al actriţei Denise Richards, care confirmă despărţirea acesteia de rockerul Nikki Sixx.

"E uimitor cum se inventează lucruri pentru a fi prezentate ca o mare despărţire. Ei nu au avut niciodată o relaţie exclusivă şi nici foarte serioasă. S-au întâlnit doar de câteva ori. Au decis să încerce, să vadă cum vor merge lucrurile între ei, dar ea nu a fost interesată. A fost vorba doar de câteva întâlniri. Nu este vorba în niciun caz de o despărţire dramatică şi importantă", a declarat sursa citată.

Denise Richards, în vârstă de 39 de ani, şi Nikki Sixx, în vârstă de 52 de ani, au fost văzuţi luând micul-dejun împreună în decembrie, în California, şi, potrivit presei americane, păreau foarte fericiţi împreună. Ulterior, rockerul american a postat un mesaj pe Twitter, în care a dezvăluit faptul că a avut "o întâlnire la miezul nopţii cu o femeie frumoasă".

Denise Richards l-a invitat pe Nikki Sixx la cina de Crăciun, la care a participat şi fostul ei soţ, actorul Charlie Sheen.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, actriţa americană şi-a petrecut Revelionul în Hawaii, împreună cu cele două fiice ale sale, în timp ce Nikki Sixx a petrecut seara dintre ani, în Mexic, alături de fiicele sale. Potrivit unor apropiaţi ai celor doi, Richards şi Sixx şi-au trimis unul altuia mesaje romantice pe Twitter.

Fost dependent de heroină, Nikki Sixx, al cărui nume real este Frank Carlton Serafino Ferrana Jr., a fost căsătorit în trecut cu două foste modele Playboy - Brandi Brandt şi Donna D'Errico.

Denise Richards, fostă Bond Girl, a divorţat de Charlie Sheen în 2006 şi beneficiază de o pensie alimentară lunară de 50.000 de dolari pentru creşterea celor două fiice ale lor. Richards a avut o relaţie de scurtă durată cu Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, în 2006, la puţin timp după divorţurile lor, de Charlie Sheen, respectiv Heather Locklear.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici