Denise Richards vorbeşte despre implanturile mamare: Reprezintă o investiţie pe termen lung

Actriţa americană Denise Richards a declarat într-un interviu recent că "implanturile mamare reprezintă o investiţie pe termen lung" şi că a ajuns să fie mulţumită de mărimea actuală a sânilor ei abia după o a treia operaţie estetică.

275 afișări
Imaginea articolului Denise Richards vorbeşte despre implanturile mamare: Reprezintă o investiţie pe termen lung

Denise Richards vorbeşte despre implanturile mamare: Reprezintă o investiţie pe termen lung (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Denise Richards, fosta soţie a actorului Charlie Sheen, a vorbit despre implanturile ei cu silicon, într-un interviu pe care l-a acordat în această săptămână, în cadrul unei campanii de promovare a volumului ei de memorii, intitulat "The Real Girl Next Door", informează dailymail.co.uk.

Actriţa în vârstă de 40 de ani, care a adoptat de curând o fetiţă, Eloise, a recunoscut cu această ocazie că nu s-a informat suficient atunci când a făcut prima operaţie estetică, la vârsta de 19 ani.

Richards a spus că în acea perioadă "se grăbea" să îşi mărească bustul, după ce o prietenă de-a ei a făcut o operaţie similară.

"Când aveam 19 ani, un medic mi-a pus implanturi mai mari decât cele pe care le cerusem eu. Eram atât de grăbită să mi le pun, încât nu mă informasem deloc în legătură cu acel doctor", a declarat actriţa americană pentru tabloidul Us Weekly.

Rugată să explice motivul pentru care nu l-a dat în judecată pe acel medic, Denise Richards a spus: "M-am simţit foarte vulnerabilă. Mă pregăteam să joc în filmul «Wild Things» şi nu voiam să fiu implicată într-un proces cu un chirurg estetician".

Deşi era nemulţumită de rezultatul primei operaţii, actriţa a apelat după o perioadă la o a doua intervenţie chirurgicală, mărindu-şi şi mai mult circumferinţa bustului.

Actriţa afirmă însă că abia acum poate să spună că este fericită cu felul în care arată sânii ei, după o a treia operaţie: "Aceasta este mărimea pe care mi-o doream la vârsta de 19 ani. Implanturile mamare reprezintă o investiţie pe termen lung. Acum, sunt fericită cu ei".

În noul ei volum de memorii, Denise Richards vorbeşte despre relaţia cu fostul ei soţ Charlie Sheen, dar şi despre mama ei Joni, decedată în 2007 din cauza unui cancer.

Denise Richards, fostă Bond Girl, s-a căsătorit cu Charlie Sheen, de care a divorţat în 2006, şi le creşte pe cele două fiice ale lor, Sam, în vârstă de 7 ani, şi Lola, în vârstă de 6 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici