Deputaţii, nemulţumiţi că trebuie să stea la coadă la restaurantul Parlamentului

Mai mulţi deputaţi sunt nemulţumiţi de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerând că trebuie să stea foarte mult la coadă până ajung să mănânce, acest subiect fiind discutat în şedinţa de luni a Biroului Permanent al Camerei.

1 afișare
Imaginea articolului Deputaţii, nemulţumiţi că trebuie să stea la coadă la restaurantul Parlamentului

Deputaţii, nemulţumiţi că trebuie să stea la coadă la restaurantul de la Parlament

Secretarul Camerei Deputaţilor Ioan Munteanu a precizat, luni, că vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean (PD) a ridicat această problemă în şedinţa Biroului Permanent şi toţi membrii Biroului au fost de acord că trebuie rezolvată această situaţie.

„Nemulţumirile nu vizau atât calitatea meniurilor, ci faptul că se stă foarte mult la coadă, iar această problemă a fost ridicată, în mod justificat şi cu foarte mult bun simţ, de vicepreşedintele Ioan Oltean”, a spus Munteanu.

Potrivit lui Munteanu, problemele la restaurantul Palatului Parlamentului au apărut după ce mai mulţi angajaţi ai restaurantului au plecat din cauza salariilor foarte mici, de aproximativ 5 milioane de lei vechi. El a explicat că salariile acestora nu pot fi majorate, deoarece este vorba despre grile de salarizare bugetare.

Ioan Munteanu a spus că porbabil este vorba şi de administrare proastă a acestui restaurat, la care mănâncă un număr foarte mare de persoane – 1.000-
1.200.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici