FOTO VIDEO  Desene spectaculoase unice: simbolism şi 3D în arta unui tânăr cambodgian

  • Niciun desen nu este prea complicat pentru un tânăr artist care este migălos şi atent la detalii.
  • Desenele sale, inspirate în mare parte din natură, i-au adus deja lui Visoth un număr impresionant de 1,1 milioane d de urmăritori pe Instagram, iar „armata” sa de fani continuă să crească.
611 afișări
Imaginea articolului Desene spectaculoase unice: simbolism şi 3D în arta unui tânăr cambodgian

FOTO Visoth Kakvei

Artistul cambodgian Visoth Kakvei îmbină cu măiestrie simbolismul şi creativitate iar nici un caiet de schiţe nu are suficiente pagini pentru măiestria sa.
 
Graficianul desenează lucrările cu mâna liberă, iar desenele durează între trei şi şase ore. Iar uneori, pentru ca ilustraţiile sale incredibil de complicate, asemănătoare unor labirinturi, să fie şi mai uimitoare, artistul le îmbunătăţeşte digital, făcând ca mâzgăliturile să pară că ies din pagini.
 
 

Fie că sunt alb-negru,fie colorate, desenele sale sunt apreciate şi cumpărate de mulţi internauţi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visothkakvei (@visothkakvei)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visothkakvei (@visothkakvei)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici